Acasă Prezentare • Album foto Contact
imagine poziționată la stânga

pagina Prezentare

Modelul Clasic 1 este conceput pentru realizarea un website de prezentare cu lățime fixă a paginii, care își păstrează aspectul la afișarea pe dispozitive cu rezoluții diferite: monitor PC, tabletă, telefon. Modelul Clasic 1 este construit doar cu mijloace primare de web-design: HTML, CSS, JavaScript, PHP. Din acest motiv este simplu, foarte compact, foarte rapid, portabil și este afișat bine atât de browserele moderne cât și de browserele mai vechi. Pentru stocarea și funcționarea unui site Clasic 1 este suficient un pachet economic de găzduire web. Site-ul Clasic 1 este optimizat pentru motoarele de căutare (SEO).

imagine poziționată la dreapta


Machetă demonstrativă

Acest site este o machetă demonstrativă funcțională a unui website realizat pe modelul Clasic 1. Site-ul are patru pagini principale: Acasă, Prezentare, Album foto, Contact și două pagini secundare: Seria 1, Seria 2 - atașate de pagina Album foto. Paginile amintite nu au un conținut tematic propriu-zis, ci sunt create doar cu rol demonstrativ, pentru a vedea modalitățile de prezentare a conținutului și accesoriile oferite de modelul Clasic 1.

Caracteristici site Clasic 1

Accesorii și elemente de prezentare site Clasic 1

OBS: Un paragraf de importanță mai redusă poate fi afișat cu litere subțiri. Elementele evidențiate conținute în el apar și ele scrise mai subțire.

imagine centrată orizontal

OBS: Imaginile centrate nu acceptă text în stânga sau dreapta, ci doar deasupra și dedesubt.


Prezentare video

Această secțiune poate conține unul sau mai multe panouri de redare a videoclipurilor de prezentare proprii, încărcate în prealabil și disponibile pe YouTube sau o altă platformă de găzduire video. Mai jos au fost inserate două clipuri muzicale demonstrative.The KLF - What Time Is Love? (Live at Trancentral, Official Video)

← Dați click pe butonul Play pentru redarea videoclipului.ABBA - The Winner Takes It All (1980, HQ Audio)

← Dați click pe butonul Play pentru redarea videoclipului.


OBS: Pagina se poate extinde foarte mult adăugând text, imagini, panouri de redare video etc.

Pentru realizarea unui site de tipul Clasic 1 ne puteți contacta prin email la emileo@zoho.com sau
puteți folosi direct formularul din pagina  Contact  a acestei machete demonstrative.

Acasă Prezentare • Album foto Contact
Website Clasic 1 Date de contact: nume, adresă, email, telefon Alte informații utile