Acasă • Prezentare Album foto Contact
imaginea 1 din rama de prezentare dinamică imaginea 2 din rama de prezentare dinamică imaginea 3 din rama de prezentare dinamică

pagina Acasă

Modelul Clasic 1 este conceput pentru realizarea un website de prezentare cu lățime fixă a paginii, care își păstrează aspectul la afișarea pe dispozitive cu rezoluții diferite: monitor PC, tabletă, telefon. Modelul Clasic 1 este construit doar cu mijloace primare de web-design: HTML, CSS, JavaScript, PHP. Din acest motiv este simplu, foarte compact, foarte rapid, portabil și este afișat bine atât de browserele moderne cât și de browserele mai vechi. Pentru stocarea și funcționarea unui site Clasic 1 este suficient un pachet economic de găzduire web. Site-ul Clasic 1 este optimizat pentru motoarele de căutare (SEO).

Machetă demonstrativă

Acest site este o machetă demonstrativă funcțională a unui website realizat pe modelul Clasic 1. Site-ul are patru pagini principale: Acasă, Prezentare, Album foto, Contact și două pagini secundare: Seria 1, Seria 2 - atașate de pagina Album foto. Paginile amintite nu au un conținut tematic propriu-zis, ci sunt create doar cu rol demonstrativ, pentru a vedea modalitățile de prezentare a conținutului și accesoriile oferite de modelul Clasic 1.

Caracteristici site Clasic 1

Accesorii și elemente de prezentare site Clasic 1

Pentru realizarea unui site de tipul Clasic 1 ne puteți contacta prin email la emileo@zoho.com sau
puteți folosi direct formularul din pagina  Contact  a acestei machete demonstrative.

Acasă • Prezentare Album foto Contact
Website Clasic 1 Date de contact: nume, adresă, email, telefon Alte informații utile