Acasă Prezentare Album foto • Contact

pagina Album foto

Aceasta este pagina de cuprins care permite parcurgerea unui album de imagini. Imaginile din colecție sunt grupate tematic în serii, iar fiecare serie este reprezentată în pagina de cuprins printr-o ramă conținând o imagine sugestivă. Imaginile dintr-o serie sunt afișate într-o pagină proprie, atașată la pagina de cuprins. Pentru deschiderea paginii aferente unei serii de imagini, dați click pe săgeata din colțul dreapta-sus al ramei corespunzătoare.

Pagina „Album foto” din această machetă demonstrativă de site Clasic 1 conține doar două serii de imagini, fiecare dintre ele având câte două imagini.

Seria 1

imagine reprezentativă din Seria 1

Rama conține o imagine reprezentativă din Seria 1 de imagini. Imaginea plasată în ramă are lățime fixată și înălțime oarecare. Pentru a vedea într-o pagină nouă celelalte imagini din această serie, dați click pe săgeata-link din colțul dreapta-sus al ramei.

Seria 2

imagine reprezentativă din Seria 2

Rama conține o imagine reprezentativă din Seria 2 de imagini. Imaginea plasată în ramă are lățime fixată și înălțime oarecare. Pentru a vedea într-o pagină nouă celelalte imagini din această serie, dați click pe săgeata-link din colțul dreapta-sus al ramei.

OBS: Această pagină „Album foto” poate conține oricâte rame pentru serii de imagini, comentarii etc.

Pentru realizarea unui site de tipul Clasic 1 ne puteți contacta prin email la emileo@zoho.com sau
puteți folosi direct formularul din pagina  Contact  a acestei machete demonstrative.

Acasă Prezentare Album foto • Contact
Website Clasic 1 Date de contact: nume, adresă, email, telefon Alte informații utile